Gobierno de España: Ministerio de Hacienda y Función pública Secretaría General de Fondos Europeos, Dirección General de Fondos Europeos
sede electrónica
Dirección General de Fondos Europeos
martes, 27 de febrero de 2024 10:51:44
 • Inici
 • > Guía de navegació

Guía de navegació

Aquesta seu electrònica posa, a disposició dels usuaris, el web sedefondoscomunitarios.gob.es, esta breve guía de navegación en donde se explica cómo se organizan los contenidos del sitio y se dan normas y recomendaciones para el correcto uso de la sede.

Consideracions prèvies

• A efectos de lo establecido en la normativa reguladora de las sedes electrónicas se considerará que se está en esta sede electrónica siempre que:

 1. En la parte superior del navegador se observe:

  https://sedefondoscomunitarios.gob.es/sitios/sedeincentivosregionales/es-ES/Paginas/inicio.aspx

  1. Durant la navegació no s'obrin finestres emergents alienes a la seu.
  2. La finestra o el contingut de la seu no estigui dins d'un altre marc o d'un element semblant que estigui inclòs en un altre portal o lloc web.

En la situació següent, per exemple, l'usuari es trobarà fora d'aquesta seu

• Es considera que l'usuari abandona la seu i, per tant, haurà de «tornar a entrar» quan:

 1. L adreça URL https:https://sedefondoscomunitarios.gob.es/...canviï per algun motiu aliè a la navegació de la seu, com ara, escriure directament a la barra d'adreces, seleccionar un marcador, una pàgina preferida o similar, prémer les fletxes, recuperar pàgines de l'historial, tot i que siguin de la seu mateixa i situacions semblants.
  Flechas ie8
  1. Quan passin més de 60 minuts sense activitat de l'usuari a la seu, encara que la seu sigui visible.
  2. Si es tanca el navegador, es perd l'accés a Internet o s'apaga l'ordinador per qualsevol motiu.

• Per poder fer servir la «signatura electrònica», que és possible que faci falta per fer certs tràmits, el dispositiu de navegació ha d'admetre, necessàriament, «javascript».

• Si l'equip de l'usuari estigués infectat per un virus, un troià, un cuc o qualsevol altre tipus de programa que amenaci la seguretat, els responsables de la seu no assumeixen cap responsabilitat per l'aparent funcionament incorrecte. Us recomanem que aneu al lloc web http://www.osi.es/ (l'Oficina de Seguretat de l'Internauta –OSI–). És un servei del govern espanyol per proporcionar la informació i l'assistència necessàries per evitar i resoldre problemes de seguretat que us poden afectar en navegar per Internet.

Navegació

Quan entreu a la seu electrònica, se us mostrarà un avís de benvinguda que us confirmarà que heu entrat correctament a la seu electrònica..

La pàgina principal mostra les opcions de navegació següents::

A l'encapçalament, trobareu les diverses llengües en què s'ofereixen els continguts de la seu i amb què podreu canviar la llengua en què visualitzeu la seu..

També disposeu d'un cercador, que actuarà dins dels continguts i la llengua específica de la seu.

A l'extrem superior dret trobareu la data i l'hora en què hàgiu entrat a la seu segons la data i l'hora del servidor en què s'allotja la seu. Si actualitzeu la pàgina, podreu comprovar la data i l'hora corresponents.

La data i l'hora de la seu és la que tindrà validesa legal, i no pas la de l'equip des del qual feu el tràmit.

L'usuari de la seu electrònica pot triar entre navegar a través del menú de l'esquerra o bé mitjançant els enllaços següents que es mostren al cos central.

 • Serveis electrònics. Catàleg de serveis als quals poden accedir les persones interessades i els seus representants legals.
 • Estat de tramitació dels procediments. Consulteu la situació de tramitació d'un expedient d'incentius regionals i de fons comunitaris.
 • Notificacions telemàtiques. Servei a través del qual les persones interessades podran rebre les notificacions i les comunicacions administratives relatives als expedients d'incompliment del projecte d'incentius regionals i dels procediments de reintegrament de fons comunitaris que es preveuen a la Llei 38/2003, general de subvencions.
 • Informació sobre incentius regionals i fons comunitaris. Consulteu informació interessant sobre els incentius regionals i els fons comunitaris.
 • Normativa. Consulteu la normativa que s'aplica en matèria d'incentius regionals i fons comunitaris.

Per tal de poder fer servir els serveis electrònics que s'ofereixen, cal que disposeu de DNI electrònic o de qualsevol altre certificat electrònic reconegut de tots els que es troben a la llista de certificats admesos.

Quan l'equip de l'usuari disposi d'una impressora connectada i correctament configurada, si prem sobre icono impresora Versió imprimible obtindrà, en paper, el contingut actual corresponent.

En prémer sobre els enllaços del marc central dret, accedireu a altres continguts i sortireu de la seu, fins i tot malgrat que hi accediu en una pestanya o una finestra noves.

En el marc central dret s'ofereixen accessos a altres seus, com ara la del Ministeri i la del servei 060. També s'ofereixen accessos a altres portals: el portal de la Direcció General de Fons Comunitaris, el portal de l'Administració Pressupostària i el portal del Ministeri.

¿Com puc saber on som?

A la part superior de la zona central de la pàgina, trobareu un encapçalament o «menú de ruta» que identifica on es troba el visitant de la seu i el recorregut que ha fet fins a la pàgina que està visualitzant; totes les parts d'aquest encapçalament són enllaços que us permeten navegar.

Elements del peu de la pàgina

 • Normativa reguladora de la seu: la que estigui vigent el dia que s'indiqui a la seu.
 • Informació sobre el registre electrònic del MINHAP: Informació que es publiqui a la seu electrònica del Ministeri d'hisenda i Administracions Públiques sobre el registre electrònic d'aquest ministeri
 • Sistema de verificació de la seu: podreu comprovar l'autenticitat de la seu en tot moment.
 • Sistema de verificació dels segells dels òrgans: permet verificar els segells per a l'actuació administrativa automatitzada de l'òrgan titular de la seu, si escau.
 • Signatura electrònica: informació sobre els sistemes de signatura electrònica que admet la seu.
 • Verificació de documents electrònics d'incentius regionals i de fons comunitaris: us farà més fàcil l'accés a la verificació de l'autenticitat dels documents que hi ha a disposició de la persona interessada en un procediment dels que es preveuen a la seu, mitjançant l'accés a la URL i la introducció del codi electrònic que hi hagi al document mateix.
 • Calendari: accés a informació sobre els dies inhàbils als efectes del còmput de terminis.
 • Queixes i suggeriments: per a la presentació de queixes i suggeriments.
 • Cartes de serveis: descripció dels serveis que ofereix l'òrgan titular de la seu.
 • Vies de comunicació: maneres de comunicar-vos amb l'òrgan titular de la seu mitjançant  altres vies.
 • Guia de navegació | Accessibilitat | Avís legal | Mapa | Contactes: accés al document actual, compliment de les normes d'accessibilitat, avís legal sobre els continguts, mapa de la seu i adreces de correu electrònic per a les consultes.
 • Estàndards d'Internet que compleix la seu: CSS válidoXHTML válidoIcono de conformidad con el Nivel Doble-A de las Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0